Νησί-Hopping στην Ελλάδα

Μεγάλη Οικογένεια Ταξίδια: το Νησί-Hopping στην Ελλάδα

Οι οικογενειακές διακοπές, όπως την έννοια της οικογένειας μόνη της, έχει εξελιχθεί. Τα παιδιά ταξιδεύουν με την γιαγιά ή ένα μόνο γονέα ή επιεικής ο θείος (ή και τα τρία). Ωστόσο, μπορείτε να ορίσετε το σόι, αυτό το νησί-hopping δρομολόγιο είναι όλα σχετικά.

  • Γιατί Να Πας:

Από τους θυελλώδεις Κυκλάδες, στην πιο ήρεμη Ίωνες, νησί-hopping στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη ιδέα για μια διαγενεακή διακοπές.

Αποφύγετε τις παρενοχλήσεις της δρομολόγια πλοίων, πτήσεις, και πολλαπλές κρατήσεις ξενοδοχείων από ναυλώσεις ένα επανδρωμένο σκάφος.

Το Calypso, ένα κομψό σκάφος που μπορεί να φιλοξενήσει δέκα, captain Ντέιβ Sidwell διδάσκει τα παιδιά να κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα ή spearfish. Ή δοκιμάστε Incrediblue, μία ελληνική start-up που να ταιριάζει θα ναύτες με τους ιδιοκτήτες σκαφών. Βασικά είναι Airbnb στη θάλασσα.

  • Το Σχέδιο:

Τα Δωδεκάνησα, 12 νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές, αποτελούν τα κάστρα, τα μοναστήρια, πολύχρωμες πόλεις, και ναυαγός όρμους.

Η περιφερειακή πρωτεύουσα, τη Ρόδο, είναι οι περισσότεροι ταξιδιώτες » το πρώτο λιμάνι της κλήσης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Σύμη; αρχοντικά σε κάθε απόχρωση του ροδάκινου γραμμή το πέταλο λιμάνι.

Μονή πανορμίτη περιέχει Βυζαντινής και λαϊκής τέχνης, καθώς και μια συλλογή από μπουκάλια που ανακτώνται από τη θάλασσα που περιέχουν προσφορές, στον αρχάγγελο Μιχαήλ, προστάτη των ναυτικών, που θα πυροδοτήσει τη φαντασία των νέων ναυτικών. Στο μοναστήρι λειτουργεί από την καύση ξύλου φούρνο, όπου μπορείτε να απόθεμα επάνω σε φρέσκο ψωμί.

Επόμενη στάση: η Νίσυρος, ένα ήσυχο νησί με ένα θυμωμένο ηφαίστειο στην καρδιά του. Αποβάθρα έξω από το ψαροχώρι των Πάλων, στη συνέχεια, σκαρφαλώνουν στην θειώδες κρατήρα, αθόρυβα ανάμεσα σε hot springs βγάζει δαχτυλίδια καπνού. Είναι μια εύκολη πεζοπορία για όλες τις ηλικίες. Για τη λευκή άμμο, κρουαζιέρα στο ακατοίκητο νησί Γυαλί σε κοντινή απόσταση.

Ένα καταφύγιο για πάνω από εκατό είδη πουλιών (συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων μαυροπετρίτης), η Τήλος είναι μια ιστορική αναδρομή για την Ελλάδα πριν από τον τουρισμό. Το δημαρχείο σπίτια Stone Age απολιθώματα των νάνων ελεφάντων που βρέθηκε σε κοντινή σπηλιά.

Στο εγκαταλελειμμένο κτήριο του 15ου αιώνα, το χωριό Μικρό Χωριό, που κατοικείται κυρίως από τις κατσίκες, το ερειπωμένο πέτρινο σπίτι έχει μετατραπεί σε το νησί είναι μόνο disco, όπου οι έφηβοι μπορούν να χορέψετε κάτω από τα αστέρια.

Το τελικό λιμάνι είναι τραχύ Αστυπάλαια, γνωστή για τους ανεμόμυλους, τις αρχαιότητες, και αστακομακαρονάδα. Στο Βαθύ, ένα hidden lagoon, πεζοπορία πάνω από το ακρωτήρι για να θαυμάσετε προϊστορικές βραχογραφίες, στη συνέχεια, να ενδώσετε σε τηγανητό καλαμάρι, στη μοναδική ταβέρνα.

  • Μην Χάσετε:

Για Κουνούπες, δύο μικρά νησιά που συνδέονται με μια λωρίδα άμμου, συλλέγουν φυσικό θαλασσινό αλάτι με τη χούφτα, αλμυρά ενθύμιο από το ταξίδι σας.

Parkour

Parkour Μπορεί Να είναι Επικίνδυνη—αλλά όλο και Περισσότεροι Άνθρωποι Το Κάνουν

Στις αρχές του 1900, μια γαλλική υποπλοίαρχος ήταν εμπνευσμένη από τις κοινότητες στο εξωτερικό για να δημιουργήσετε ένα φυσικό σχέδιο κατάρτισης επικεντρώθηκε κινείται ομαλά και αποτελεσματικά μέσα από το διαθέσιμο περιβάλλον, όλα στην υπηρεσία των άλλων. Το αποκαλούσε «φυσική μέθοδος», και έγινε το θεμέλιο της το εμπόδιο της κατάρτισης που χρησιμοποιούνται από τις γαλλικές ειδικές δυνάμεις στη δεκαετία του 1950—γνωστή ως parcours du combatant. Στη δεκαετία του 1980, ένας γάλλος έφηβος ονόματι David Belle μάθει την πειθαρχία από τον πατέρα του, βετεράνο και τον πυροσβέστη. Μαζί με μια μικρή ομάδα φίλων, Belle διαμόρφωσε το άθλημα σε αυτό που είναι τώρα και το όνομα parkour στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Με την πάροδο των ετών, parkour και freerunning, μια παραλλαγή του αθλήματος—έχει εξελιχθεί, μετατοπίζοντας με κάθε νέα γενιά των συμμετεχόντων. Κάποια traceurs, ή αθλητές parkour, είναι παραδοσιακοί και πιστεύουν ότι η ρίζα του αθλήματος είναι η απρόσκοπτη δράση της κινείται από το ένα σημείο στο άλλο. Άλλοι προτιμούν να εμπλουτίσουν τις κινήσεις τους με τούμπες και περιστροφές, με τη χρήση της δραστηριότητας ως μορφή καλλιτεχνικής και τη σωματική έκφραση. Ορισμένες ομάδες διοργανώνουν διαγωνισμούς, ενώ άλλοι αισθάνονται ανταγωνισμού συγκρούσεις με τους αρχικούς στόχους της πειθαρχίας. Σχεδόν όλοι οι αθλητές αγκαλιά της μεθόδου μάντρα της αυτο-βελτίωση και την εκμετάλλευση της δύναμης του δικού σας σώματος και του νου.

Οι επικριτές του parkour, να πω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για τους συμμετέχοντες, να ενθαρρύνουν καταπατητές, και να προκαλέσει ζημιά σε περιουσία. Με την πάροδο των ετών, πολλά άτομα έχουν πεθάνει κατά την προσπάθεια επικίνδυνα ακροβατικά, όπως και πηδώντας από στέγη σε στέγη ή αναρρίχηση σε υψηλά προεξοχές και ράγες. Παρά τις διαφωνίες και τους κινδύνους, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αναγνωριστεί επίσημα το άθλημα και συνεχίζει να αυξάνεται διεθνώς, με τη βοήθεια των social media αρέσει και προβολών στο YouTube.