Ποδιών Σας

Πώς να Αναλάβει τη Φροντίδα των Ποδιών Σας

Το λάθος μας ήταν το βιβλίο. Λίγα χιλιόμετρα πριν την πρώτη μας κατασκήνωση, Τζέρι μου είπε ότι μπορεί να έχει κάποια φουσκάλες. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε για την αντιμετώπισή τους αμέσως, ειδικά αφού θα προσδιορίζονται τα πόδια για την υγεία, όπως είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό το έργο, αλλά αντ ‘ αυτού αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί τους αργότερα. Πράγματι, αυτό είναι ακριβώς τι συνέβη.

Όταν είδα τον Τζέρι πόδια του στο στρατόπεδο, και αμέσως μετάνιωσε για την απόφασή μας και αισθάνθηκα ότι τον απογοήτευσα. Ήταν ένας έμπειρος αθλητής αντοχής, αλλά επικαλούμενη μου backpacking τεχνογνωσία για να ολοκληρώσει ένα φιλόδοξο επτά ημερών μέσω-πεζοπορία από το 224 χλμ John Muir Trail. Με τον Τζέρι τώρα νικέλιο μεγέθους κυψέλες στη σφαίρα του κάθε ποδιού ότι δικαίως φοβούνται θα γίνει με το μέγεθος των τριμήνων και τελικά μισή δολάρια, με τον πόνο να ταιριάζουν, ο στόχος μας, ξαφνικά του φάνηκε λιγότερο βιώσιμη.

Στην προσπάθεια να διαχειριστεί τις κυψέλες, έχουμε δοκιμάσει κάθε τέχνασμα στο βιβλίο. Τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, θα εφαρμοστεί φρέσκο σάλτσες της Leukotape και moleskin ντόνατς, και μερικές φορές μονωτική ταινία και η Μπόνι είναι Βάλσαμο Θεραπευτική Αλοιφή. Ο τζέρι προβλήθηκε από τα πόδια του σε κάθε στάση, και τους κράτησε ζεστό και ξηρό κάθε βράδυ. Κάποτε τον μετέφερε σε ένα ποτάμι ώστε να μπορεί να κρατήσει τα παπούτσια του ξηρού. Προσπαθήσαμε πολλαπλά ζεύγη κάλτσες και κόψτε τις τρύπες στο πέλμα για να ανακουφίσει την πίεση.