Γνωρίστε την Άγρια

Γνωρίστε την Άγρια φύση στην Νότια Γεωργία και Νότια Νησιά Σάντουιτς

Νότια Γεωργία, ένα νησί στο νότιο Ατλαντικό Ωκεανό, περισσότερα από χίλια μίλια ανατολικά από την άκρη της Νότιας Αμερικής, δεν vippi heti έχει αλλάξει και πολύ από τότε που ο Έρνεστ Σάκλετον κατέπλευσε στην ακτή το 1916 για να κανονίσετε μία από τις πιο απίστευτες διασώσεις της εξερεύνησης ιστορία. Το νησί είναι απότομες, glacier-κατάσπαρτος βουνά είναι τραχύ και αφιλόξενο, αλλά οι ακτές λιμάνι μια εντυπωσιακή σειρά από πλάσματα που την προσέλκυση του κόσμου είναι μεγάλη πολική τυχοδιώκτες, σαν φωτογράφος και των οικολόγων Nicklen.

«Είναι το αγαπημένο μου μέρος Suomen στον πλανήτη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», λέει. «Κοιτάζοντας την Κοιλάδα των Βασιλέων, στην Νότια Γεωργία, βλέποντας από 4.000 πιγκουίνους, έχοντας προσωπικές συναντήσεις με κάθε είδος, από σφραγίδες ελέφαντα να σφραγίδες γουνών να άλμπατρος—μου αρέσει η πλήρης βύθιση σε αυτό το περιβάλλον.»

Δεν είναι εύκολο να πάρει, είναι σχεδόν ακατοίκητο, και μαστίζεται από την ασεβή καιρός το κρύο νότιο Ατλαντικό. Αλλά εκείνοι που τολμούν υπάρχουν δούμε τα αξιοθέατα και κάποιοι άλλοι ποτέ: αδιάσπαστη αποικίες χιλιάδων σφραγίδες, έντονο μαύρο βουνά που υψώνονται από τη θάλασσα, και την εκπληκτική όρμους που έχουν δει μόνο μια χούφτα των επισκεπτών—αν υπάρχουν—από την εποχή του Σάκλετον.

Για μια καλή βολή, ο Καναδός φωτογράφος, δύτης, και πολικές τυχοδιώκτης Paul Nicklen έχει αψήφησαν μείον 40ºF θερμοκρασίες, βούτηξε κάτω πάγου της Ανταρκτικής για να σμίξει με θανατηφόρα φώκιες λεοπαρδάλεις, και υπέμεινε soggy μήνες στη βόρεια δάση βροχής ψάχνει για το εκλεκτό λευκό αρκούδες της British Columbia. Το έργο ειδικεύεται στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στις πολικές περιοχές και έχει συγκεντρώσει πάνω από μια ντουζίνα βραβεία από τις μεγάλες πατήστε οργανώσεις.