Νησί-Hopping στην Ελλάδα

Μεγάλη Οικογένεια Ταξίδια: το Νησί-Hopping στην Ελλάδα

Οι οικογενειακές διακοπές, όπως την έννοια της οικογένειας μόνη της, έχει εξελιχθεί. Τα παιδιά ταξιδεύουν με την γιαγιά ή ένα μόνο γονέα ή επιεικής ο θείος (ή και τα τρία). Ωστόσο, μπορείτε να ορίσετε το σόι, αυτό το νησί-hopping δρομολόγιο είναι όλα σχετικά.

  • Γιατί Να Πας:

Από τους θυελλώδεις Κυκλάδες, στην πιο ήρεμη Ίωνες, νησί-hopping στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη ιδέα για μια διαγενεακή διακοπές.

Αποφύγετε τις παρενοχλήσεις της δρομολόγια πλοίων, πτήσεις, και πολλαπλές κρατήσεις ξενοδοχείων από ναυλώσεις ένα επανδρωμένο σκάφος.

Το Calypso, ένα κομψό σκάφος που μπορεί να φιλοξενήσει δέκα, captain Ντέιβ Sidwell διδάσκει τα παιδιά να κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα ή spearfish. Ή δοκιμάστε Incrediblue, μία ελληνική start-up που να ταιριάζει θα ναύτες με τους ιδιοκτήτες σκαφών. Βασικά είναι Airbnb στη θάλασσα.

  • Το Σχέδιο:

Τα Δωδεκάνησα, 12 νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές, αποτελούν τα κάστρα, τα μοναστήρια, πολύχρωμες πόλεις, και ναυαγός όρμους.

Η περιφερειακή πρωτεύουσα, τη Ρόδο, είναι οι περισσότεροι ταξιδιώτες » το πρώτο λιμάνι της κλήσης. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Σύμη; αρχοντικά σε κάθε απόχρωση του ροδάκινου γραμμή το πέταλο λιμάνι.

Μονή πανορμίτη περιέχει Βυζαντινής και λαϊκής τέχνης, καθώς και μια συλλογή από μπουκάλια που ανακτώνται από τη θάλασσα που περιέχουν προσφορές, στον αρχάγγελο Μιχαήλ, προστάτη των ναυτικών, που θα πυροδοτήσει τη φαντασία των νέων ναυτικών. Στο μοναστήρι λειτουργεί από την καύση ξύλου φούρνο, όπου μπορείτε να απόθεμα επάνω σε φρέσκο ψωμί.

Επόμενη στάση: η Νίσυρος, ένα ήσυχο νησί με ένα θυμωμένο ηφαίστειο στην καρδιά του. Αποβάθρα έξω από το ψαροχώρι των Πάλων, στη συνέχεια, σκαρφαλώνουν στην θειώδες κρατήρα, αθόρυβα ανάμεσα σε hot springs βγάζει δαχτυλίδια καπνού. Είναι μια εύκολη πεζοπορία για όλες τις ηλικίες. Για τη λευκή άμμο, κρουαζιέρα στο ακατοίκητο νησί Γυαλί σε κοντινή απόσταση.

Ένα καταφύγιο για πάνω από εκατό είδη πουλιών (συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων μαυροπετρίτης), η Τήλος είναι μια ιστορική αναδρομή για την Ελλάδα πριν από τον τουρισμό. Το δημαρχείο σπίτια Stone Age απολιθώματα των νάνων ελεφάντων που βρέθηκε σε κοντινή σπηλιά.

Στο εγκαταλελειμμένο κτήριο του 15ου αιώνα, το χωριό Μικρό Χωριό, που κατοικείται κυρίως από τις κατσίκες, το ερειπωμένο πέτρινο σπίτι έχει μετατραπεί σε το νησί είναι μόνο disco, όπου οι έφηβοι μπορούν να χορέψετε κάτω από τα αστέρια.

Το τελικό λιμάνι είναι τραχύ Αστυπάλαια, γνωστή για τους ανεμόμυλους, τις αρχαιότητες, και αστακομακαρονάδα. Στο Βαθύ, ένα hidden lagoon, πεζοπορία πάνω από το ακρωτήρι για να θαυμάσετε προϊστορικές βραχογραφίες, στη συνέχεια, να ενδώσετε σε τηγανητό καλαμάρι, στη μοναδική ταβέρνα.

  • Μην Χάσετε:

Για Κουνούπες, δύο μικρά νησιά που συνδέονται με μια λωρίδα άμμου, συλλέγουν φυσικό θαλασσινό αλάτι με τη χούφτα, αλμυρά ενθύμιο από το ταξίδι σας.