Ανάσα ιταλικές Άλπεις

Πώς να Ποδήλατο που κόβει την Ανάσα ιταλικές Άλπεις

Τι προμηθειών θα πρέπει να οδηγούν σε όλη την Δολομίτες; Αυτή η βορειοανατολική ιταλικά οροσειρά στηρίζεται στο εσωτερικό των Ευρωπαϊκών Άλπεων, και, όπως και πολλά ορεινά περιβάλλοντα, ο καιρός μπορεί να αλλάξει γρήγορα και δραστικά. Κατά τη διάρκεια μια βόλτα, μπορείτε να τον κύκλο μέσα από τη βροχή σε μια ηλιόλουστη τμήμα του δρόμου, και στη συνέχεια κάτω από μια χιονισμένη κορυφή σε μια «ζεστή κοιλάδα».

Θα ποδηλασία μέσα από ένα πλήρες εύρος συνθηκών, έτσι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Να είστε βέβαιος να συσκευάσει μακριά ποδηλασία παντελόνι, ένα packable αέρα, η απόδειξη γιλέκο και τη βροχή παλτό, ένα ζευγάρι ζεστά γάντια για ποδήλατο, ένα packable καπέλο και μπαλακλάβα για να προστατεύσει το λαιμό και το πρόσωπο. Πολλά από αυτό το κιτ θα ταιριάζει όμορφα στο πίσω μέρος του ποδηλάτου σας jersey, οπότε αν μπορείτε να πάρετε ζεστό, μπορείτε εύκολα να ρίξει στρώματα.

Έχοντας αυτή την υποστήριξη σας επιτρέπει να τη γεμίσω με φοβερό σε χρόνο όσο το δυνατόν. Ένας ειδικός θα ξέρει τους δρόμους λιγότερο ταξίδεψε. Μπορούν να σας βοηθήσει αν έχετε ένα σκασμένο λάστιχο στη μέση του πουθενά. Θα σχεδιάσουν ακριβώς πόσα μίλια θα πρέπει να καλύπτει σε μια μέρα και να κλείσετε ένα άνετο κρεβάτι για σας στο τέλος του κάθε βόλτα. Ένας εξαιρετικός οδηγός μπορεί να σας πάρει ακόμη και τα πιο ζεστά καφέ στις αγροτικές Ιταλία και έχουν ήδη παραγγείλει έναν latte macchiato από τη στιγμή που θα γίνει λήψη φωτογραφιών από την γραφική ιταλική πόλη.

Πού είναι η περιπέτεια στην πρόσληψη μια εταιρεία περιοδεία, ρωτάτε; Κυριολεκτικά παντού. Πιθανώς έχετε παρακολουθήσει το κλιπ του Tour de France και το Giro de Italia, και ενώ μπορεί να μην πάει όσο πιο γρήγορα, όπως οι επαγγελματίες, θα αισθάνονται εξίσου δύσκολο, όπως σας κύκλο δρόμο σας σε δρόμους με στροφές στην ιταλική ύπαιθρο. Θα ποτέ πιθανό να βρείτε αυτά που στρίβει μονοπάτια χωρίς τη βοήθεια του ένας έμπειρος οδηγός, αυτός που καβαλάει την ίδια διαδρομή και τρώει στο ίδιο τοπικό σκάβει το ρεπό τους.