Νέα Υόρκη

Γιατί ένα Ταξίδι στην Νέα Υόρκη είναι μια Ιεροτελεστία της μετάβασης

Η νέα Υόρκη είναι ένα από εκείνα τα μέρη, όπως το Disney World, που είναι παιδί του ταξιδιού ιεροτελεστία της μετάβασης.

Για ένα πρώτο ταξίδι, για να κολλήσει με το Μανχάταν, το κλασικό μικρόκοσμο του κόσμου. Δεν υπάρχει σημαντική επιρροή, το θέμα, το αντικείμενο, την έλξη, ή τάση, που κατά κάποιο τρόπο δεν άγγιξε ή αντανακλάται στην εργασία, το παιχνίδι, τη δημιουργικότητα, το εμπόριο, την εφευρετικότητα, και παγκόσμιας κλάσης θράσος που ξεδιπλώνεται στα φαράγγια του αυτό το μεγάλο αστικότητας.

Τα παιδιά, φυσικά, θα είναι θαμπωμένος από το μεγάλο διασκελισμό-of-the-κόσμο προσωπικότητα (ενήλικες) και απόλαυση σε ό, τι προσφέρει στους επισκέπτες του: όλα αυτά Μια λίστα με αξιοθέατα, όπως το Empire State Building, η Γαλλία είναι δώρο της Αμερικής, το Άγαλμα της Ελευθερίας * το συχνά παραβλέπεται: παιδικό Μουσείο του Μανχάταν, και το Central Park (μην χάσετε την Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων γλυπτική και τα Πεδία Φράουλα, ένα αφιέρωμα στον John Lennon – visit pengaro webite).

Και μετά υπάρχει και η «πραγματική Νέα Υόρκη»—Katz είναι Deli-Wall Street, όπου Νέα Υόρκη άρχισε * το Grand Central Terminal, το μετρό είναι η πόλη που είναι αλήθεια αρτηρία * και γειτονιές της Μικρή Ιταλία και την Chinatown.

Πρώτο, να απαλλάξει με το μύθο ότι οι Νεοϋορκέζοι δεν νοιάζονται για σένα. «Αυτό δεν είναι μια ανώνυμη πόλη», λέει ο Τζον Keatts, ηθοποιός και συγγραφέας του βιβλίου » Ιστορίες της Νέας Υόρκης. «Κάποιος χάνεται, παλεύει με ένα χάρτη στο μετρό, και η βοήθεια είναι εκεί. Κάθε μέρα μου λένε πως εκπλήσσει είναι ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.»

Ο καλύτερος τρόπος για ένα παιδί μπορεί να καταλάβει το Μανχάταν είναι να το αφήσει—για τον Κύκλο, τη Γραμμή Κρουαζιέρας. Ως μια Νέα Υόρκη ταξιτζής θα έλεγε: «Τίποτα καλύτερο».

«Αυτή η πόλη είναι μεγάλη, διότι το νερό, διότι τα λιμάνια», λέει Keatts, ο οποίος είναι επίσης ένας Κύκλος Γραμμή οδηγό. «Βλέπεις την πόλη με διαφορετικό τρόπο, όταν είσαι στο νερό. Ακόμη λένε στην Νέα Υόρκη. Τα παιδιά ξαφνιάζονται βλέποντας την πόλη σε γενικές γραμμές. Είναι σαν μια κακή-αστροναύτης θέα της Γης. Το νερό που θα δείτε μεγάλα τμήματα της πόλης που σου λείπει το περπάτημα ανάμεσα σε κτίρια.»

Circle Line κρουαζιέρες τρέχουν όλο το χρόνο. Τον απρίλιο έως τον οκτώβριο, όταν τα εξωτερικά καταστρώματα είναι άνετα, είναι prime time—τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται τον άνεμο και να δούμε το νερό εκεί κοντά. Η τρίωρη κρουαζιέρα (προσοχή-περιορίζεται παιδιά μπορεί να πάρει μια δυο ώρες το ημικύκλιο ταξίδι) απέχει 35 χλμ κύκλο του νησιού, με ένα μικρό λιμάνι παράκαμψη: το Ποτάμι από την 42η Οδό στη δυτική πλευρά του Ποταμού Hudson, το παρελθόν, το Empire State Building, το Chelsea, το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το λιμάνι παρελθόν Ellis και της Ελευθερίας Νησιά, έως την Γέφυρα του Μπρούκλιν, στη συνέχεια, πέρα από την Wall Street και στο Κέντρο του (Chrysler και εμπάιαρ στέιτ Κτιρίων) * στο δήμαρχο, δημοτικό Μέγαρο, από το Ποτάμι μέσα και έξω από το Χάρλεμ Ποτάμι για να πιάσει το Στάδιο των Γιάνκις, και βόρεια προς τον Hudson να Ινγουντ Hill Park και Γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον, στη συνέχεια, πίσω στην αρχή.

Αυτό φέρνει στο σπίτι Μανχάταν περιβάλλεται από νερό, αλλά «το μεγαλύτερο σχόλιο, που παίρνω από τα παιδιά είναι:» Γιατί όλες αυτές οι γέφυρες;’ «λέει Keatts. «Θα απαντήσει,» Πώς νομίζεις ότι Μανχάταν πήρε το φαγητό σήμερα; Το μανχάταν είναι νησί. Πριν από εκατό χρόνια, η Γέφυρα του Μπρούκλιν ήταν ολοκαίνουργιο. Τότε, δεν υπήρχε γέφυρα πάνω από τον Ποταμό Hudson. Η Γέφυρα George Washington δεν ήταν εκεί μέχρι το 1931, επειδή είχε να διασχίσει το μεγαλύτερο και βαθύτερο σημείο. Τώρα έχουμε 2,027 γέφυρες σε όλη τη Νέα Υόρκη. Το θέμα είναι το νερό επηρεάζει σχεδόν όλα όσα κάνεις κάθε μέρα.

«Η Γέφυρα του Μπρούκλιν έχει τις περισσότερες ερωτήσεις,» Keatts συνεχίζεται. «Θα πω στους ανθρώπους για τον John Roebling, ο οποίος είχε χτίσει μια γέφυρα πάνω από τον Ποταμό Οχάιο με ένα νέο υλικό που ονομάζεται χάλυβα, ελαφρύς, ισχυρός μέταλλο που ήταν σχετικά φθηνό. Σχεδίασε τη Γέφυρα του Μπρούκλιν με το χάλυβα—δεν μπορούσες να το χτίσει με το σίδηρο, επειδή θα ήταν πολύ βαρύ για να το υποστηρίξει με καλώδια. Σήμερα, η γέφυρα φαίνεται μικρό, αλλά το 1883 ήταν σχεδόν το ήμισυ και πάλι εφ ‘ όσον κάθε γέφυρα στον κόσμο, το ψηλότερο ποτέ στη Βόρεια Αμερική. Οι άνθρωποι ήταν τρομοκρατημένοι, γιατί η γέφυρα ήταν τόσο πολύ καιρό, ήταν φοβάται ότι θα πέσει κάτω. Έτσι, το Μπρούκλιν και τη Νέα Υόρκη προσέλαβε P. T. Barnum circus ελέφαντες για να με τα πόδια πάνω σε αυτό για να το αποδείξει, δεν θα. Άλλαξε την αρχιτεκτονική σε όλο τον κόσμο. Λεγόταν » το όγδοο θαύμα του κόσμου. Το Empire State Building, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς χάλυβα, η οποία ισχύει για τα περισσότερα κτίρια στην πόλη.»

Keatts προτείνει να έρθει στην πόλη οπλισμένοι με ερωτήσεις, το οποίο είναι το μεγάλο νόμισμα ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά. Είναι χρησιμοποιείται για να απαντούν στις σχετικές ερωτήσεις σχεδόν τα πάντα για τη Νέα Υόρκη: «Τι είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας;» «Πόσες γέφυρες είναι εκεί;» «Τι είναι οι δεξαμενές νερού στην Άνω Δυτική Πλευρά;»

Μια Γραμμή Circle tour διδάσκει τα παιδιά γεωγραφία, τη δημιουργικότητα, και γιατί τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. «Το να είσαι σε ένα νησί αλλάζει το πώς οι άνθρωποι κάνουν πράγματα», λέει Keatts. «Η πόλη είναι εδώ γιατί από το νερό. Το μανχάταν είναι περίπου 11 μίλια εσωτερικά από τον ωκεανό. Είναι ένα τέλειο φυσικό μεγάλο λιμάνι απομονωμένη από τις καταιγίδες. Είναι αυτό που βοήθησαν να γίνει αυτή η μεγάλη πόλη.»